Saturday, 6 June 2009

Välkommen till min blogg!

Det här är tänkt att bli en blogg om swingdans (lindy hop), vintagekläder som man har på sig antingen när man dansar eller bara bär i allmänhet. Och en blogg om kakor och te.

Men sen kan det smyga in en del annat. Som roliga saker jag gjort. Syprojekt, både vintageinspirerat och medeltidskläder. Böcker och filmer jag tycker om, eller sådana jag inte tycker om. Personer som inspirerar mig.

Det finns många saker som sätter guldkant på tillvaron, varddagslyx man unnar sig då och då. Sedan finns även alla dessa små saker, som man inte alltid tänker på, som ger varddagen mening och mål. Som ger en energi till att ta sig igenom det som är tråkigt och jobbigt. Dessa små saker är lätta att tappa bort, att välja bort i varddagens släng och fläng, och man märker inte förrens efter ett tag att de är borta. Så därför tänkte jag nu börja blogga om dem, för att på så vis påminna mig själv om dem.
För ett tag sedan var min kreativitet ett minne blott. Nu är den igång igen, och målet är att hålla den där. Kan jag sedan inspirera någon annan till att släppa lös sin kreativitet, eller till att tänka igenom och börja uppmärksamma de små sakerna som får en att må bra, så blir jag bara ännu gladare!

2 comments:

Kajsa said...

Yay! Erika börjar blogga!

Malin said...

Haha! Jag hittade hit!