Thursday 25 June 2009

Mer bilder från dansen på altanen

Här kommer som utlovat lite fler bilder på frisyr och kjol från i tisdags, dvs dansen på altanen.Jag hade gjort pin curls kvällen innan, första gången jag tyckt det blivit ok när jag gjort det på mig själv. Det är fortfarande lite för lite effekt bak, men var nöjd med hur det föll runt ansiktet. Dessutom första gången jag provat att göra snedbena! Ja, alltså, första gången sen jag var 12 =)
Från vänster sida såg det nästan ut som en pin curl-wave, väldigt 30-tal.Barfota bland syréener.Jag och Per fånade oss en aning =)

Fotograf var Erik Israelsson, tusen tack för bilderna!

Jag far till Herräng imorgon, så nu blir det tyst ett par veckor. Återkommer med berättelser och bilder därifrån så småningom. Nu är det packning som gäller, allt ska ner i väskorna och jag ska helst kunna bära allt själv till bussen =)

På återseende!

5 comments:

Malin said...

Jättejättefina kort! Du blev ju jättebra i håret också. Och härlig bild på dig och Per! Hoppas du Herräng. Jag är inte alls avis... =) Men vi har det rätt skönt här i Luleå iaf.

Kram kram

Johanna said...

Hoppas du har det härligt på semstern. Måste bara tipsa dej om en blogg, vet inte om du sett den, men den påminde om en del andra av de du har lagt in här på bloggen. http://www.glamour.se/blogg/vintage/

/Johanna (din vikarie ;) )

Erika said...

Malin: tackar så mycket! Och Herräng var underbart, kommer nåt inlägg snart. Är helt slut, på ett mycket bra sätt =) Och nästa år kommer du oxå vara där!

Johanna: Har haft en underbar semester, så mycket dans att fötterna värkte. Dvs alldeles lagom =) Det var en superfinblogg, den hamnade med i läslistan. Tackar för tipset!

Kajsa said...

Vad fin du är!

Cherry Cupcake said...

Vacker du är i håret, tycker du har lyckas kanon med pin curls :)