Monday, 20 July 2009

Herräng 2009, del 2, volontärarbetare

Mer om Herräng!
Vecka 2 arbetade jag som volontär i Ice Cream Parlor, vilket innebar att jag arbetade, dansade, åt och sov. Det fanns inte en minut över till något annat! Härlig, men intensiv vecka. Det var fantastiskt att kunna socialdansa en vecka till, och det var faktiskt kul att jobba. Så tänkte visa er några bilder på ett par av mina underbara medarbetare vecka 2 i ICP:Oftast var det full rulle, men nån kväll var det lugnt och vi passade på att dansa lite. Rune och Sanna dansar på bilden, Angelica står vid espressomaskinen.
Rune and Sanna dancing, Angelica by the espressomachine.Sista dagen, jobbet avklarat. Anna och Feli tar det lugnt.
Last day, work done. Anna and Feli chilling.

Sista lördagen för min del. Emilija, jag och Feli kopplar av på Café Blue Moon på natten.
Last Saturday. Emilija, me and Feli at Café Blue Moon.Pia, baker fantastic.Söndag. Jossan och Rune dagen efter vi slutade, första dagen kurs för dem. Jag åkte hem...
Sunday, my last day... Jossan and Rune by the Ice Cream Parlor.

Att volontärarbeta var en klart positiv upplevelse. Kommer absolut göra om det! Ett utmärkt sätt att träffa nya människor, få vara på Herräng en vecka extra, få dansa lite mer. Så vi ses nästa år i ICP! =)

Kram, Erika


Week 2 of Herrang I volunteered in the Ice Cream Parlor (ICP), which means that I worked, danced, ate and slept. Great way of spending a week! Got to meet some great people, be at Herrang a while longer, dance some more. Will definetley be volunteering again! =)


Love, Erika

3 comments:

Kajsa said...

Ha ha, du ser! Blogga på engelska har sina fördelar. Kul att du hade roligt :)

Älskar dig

Erika said...

Yep, inga tvivel att det är bra att skriva på engelska. Men jag kommer nog inte börja skriva på enbart engelska, känns som att jag uttrycker mig lite klumpigare.
Herregud! Svensk text, engelsk text och gärna ett par bilder, det kommer bli långa inlägg på det här bygget...

Älskar dig med, gumman!
Puss och kram!

Malin said...

Jag är inte alls avundsjuk...inte ett dugg... =D

Härligt att du haft så bra veckor i Herräng!
Kul att läsa om också.